Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 σήμερα και η κ. Μαρία Κεμαλή – Χαραλάμπους διοργάνωσε στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας την δεύτερη ημέρα της δραστηριότητας της με τίτλο: «Χριστούγεννα, στολίζουμε τα σπίτια και την γειτονιά μας…». Με την διαφορά ότι σήμερα, τα παιδιά που συμμετείχαν, δεν περιορίστηκαν απλώς στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου, αλλά με την καθοδήγηση της κ. Μαρίας Κεμαλή – Χαραλάμπους και την παρότρυνση των γονιών τους, που παρακολουθούσαν επίσης το εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, βγήκαν έξω, «αλώνισαν» την γειτονιά μας και στολίσανε με όμορφα στολίδια τα δεντράκια μπροστά από το Μουσείο!

Η όλη δραστηριότητα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκδηλώσεων με τίτλο «Δράση – Έκφραση – Δημιουργία», που διοργανώνονται κάθε τόσο στο Μουσείο μας.

 

Τρίτη Τάξη του Έκτου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ορεστιάδας (Ευγενίδειο)

Η Τρίτη Τάξη του Έκτου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ορεστιάδας (Ευγενίδειο) επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη * Δεκεμβρίου 2015 το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας και συμμετείχε στο νεο Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα: "Χριστός γεννάται, χαρά στον κόσμο..."

 

Δεύτερο Νηπιαγωγείο Νέας Ορεστιάδας

Το Δεύτερο Νηπιαγωγείο Νέας Ορεστιάδας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας και συμμετείχε στο νεο Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα: "Χριστός γεννάται, χαρά στον κόσμο..."

 

 

Λόγω του μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών επισκέψεων στο Μουσείο μας, παραπέμπουμε στη σελίδα μας στο facebook για τα υπόλοιπα σχολεία...