Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο Α’, ευλόγησε με την παρουσία του το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας.

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος "Λαϊκή Ενότητα" και πρώην Υπουργός, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τον κ. Κώστα Ήσυχο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της "Λαϊκής Ενότητας" και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας,

Ομιλία του προέδρου του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας στα πλαίσια του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ιστορίας και Πολιτισμού της Ορεστιάδας.

Hγνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με την συνεργάτιδα της και συντοπίτισσα μας δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού και το τηλεοπτικό τους συνεργείο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας, όπου και διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους, την οποία βιντεοσκόπησαν και πλάνα από αυτήν θα προβληθούν εν ευθέτω χρόνω σε εκπομπή της κ. Κουτσελίνη.